Ik ben er!!

Yes! op de plaats van bestemming!

Na een slopende maar goed verlopen reis van 21 uur ben ik dan eindelijk gisternacht half 2 (jullie tijd half 7) aangekomen in een heerlijk huis! Ik werd van het vliegveld opgehaald door mijn huisbaas (Imro). Echt schat van een man. Plaats voor 4 in het huismaar ik woon er met nog maar 1 andere fysiostudent. Heerlijk! zeeën van ruimte. Een prima kamer, en zoals jullie merken. Internet!! Wat ook nog best snel is, dus niets te klagen!

Ondertussen dat ik dit na een korte warme!!!nacht zit te typen weten de eerste muggen mij al te vinden, dus dat gaat nog irritant worden. Maar als ik een meisje van het vliegveld moet geloven voel je ze na 2 weken niet meer. Dus nog even doorbijten!

Over dat warm gesproken. Imro vertelde mij dat het de afgelopen dagen zo warm was, dat zelfs de Surinamers het warm vonden! Dus het ligt niet aan mij, iedereen vind het warm ;)

Mijn huisbaas heeft gezorgd voor een fiets die ik alle tijd hier mag gebruiken. Dus zodra mijn huisgenootje Ilse is ontwaakt misschien Paramaribo met gevaar voor eigen leven maar eens gaan verkennen. Want ondanks dat het donker en laat was werd mij al snel duidelijk dat ik geen verkeersregels hoef te verwachten hier!!

Nou, ik ga mijn kamertje maar eens verder inrichten en alle foto's ophangen die ik heb meegnomen/gekregen.

Ik heb vanaf nu trouwens een Surinaams nummer: 00597 7561156

Dikke kus voor iedereen!

liefs

I

Fettje

Dat klinkt allemaal positief allemaal!! Heel veel plezier daar en ik ben benieuwd naar de foto's!

saskia

Hey mop!! Wat relaxed. Wel een lange reis gehad!! Heb aan je gedacht! Ik mag vandaag vliegen na een heerlijke vakantie! Geniet van de komende weken en doe voorzichtig! Hele dikke kus van sas

Terry

Gewoon doen zoals de italianen... avanti, avanti. Rij die Paramaribo-ers maar lekker van de sokken. Blij dat t allemaal bevalt, op naar de rest van de avonturen!
Mis je nu al een beetje ( ik zeg een beetje) Wilde je alweer bellen voor een quick vraagje en verhaaltje. Zit me nu stierlijk te vervelen op mn werk, heb al 3 klanten gehad vandaag en zit al 5 uur achter mn laptop niets te doen. Das een voordeel van niet in de Bijenkorf staan vandaag. Slaap lekker schat. Citroensap smeren tegen de muggen en oordopjes in. Dat zoemen is irritanter dan steken. Love, xoxo

Roos

Hey!!!!
Wat fijn dat alles goed is gegaan!
Nog iets gehoord van cordaan tijdens de reis? Of ervoor? Geniet van je weekeind, maandag weer aan de bak!!!
Liefs Roos

Eline

Wow, je bent er!!! Fijn om te horen, want die broer van mij houdt me niet echt op de hoogte! :) En nu die zware reis achter de rug is, kun je vooral gaan GENIETEN!!! Wanneer is je 1e stagedag? En nog iets gehoord over die baan? Ik ben door naar de volgende ronde!! Woensdag assesment en als ik die haal ben ik aangenomen!:D

Meid, heel veel plezier nog daar en hou ons op de hoogte!

Dikke kus!

WY

Nou, is gelukkig toch alles goed gegaan. We hebben de hele reis gevolg alleen het vliegveld van Pararmaribo geen website, helaas moesten we na Curacao dus naar bed:-)).
Verder lekker gaan genieten en onderzoeken. Heb je al kennis gemaakt met je stagebazin? Niet te veel verraden, dan is straks de verassing eraf! Liefs en kus enzo

WY